Chef Pro 7.png
B2B решения: Споделена кухня

Споделената кухня или кухненският инкубатор е платформа за ресторантски аутсорсинг, която осигурява по-лесен път на предприемачи в сферата на храненето – от ресторантьори, готвачи, кетъринг оператори, кулинарни магазини до дистрибутори на опаковани продукти, да развият своя стартиращ или съществуващ бизнес. Chef PRO съществува като производствена база без търговски площи.

Ако вие сте такъв, чрез аутсорсинг на храненето или чрез почасово наемане на пространство при нас, можете да произвеждате храна в съответствие с регулаторните изисквания, без да се налага да инвестирате в скъпи собствени съоръжения на етап, когато капиталовият и паричният поток са предизвикателство. По-долу можете да видите икономиите, които можете да направите от месечните ви разходи за персонал.

Chef Pro 9.png
Chef Pro 10.png
Други плюсове при ползването на споделена кухня
Chef Pro 11.png
B2C решения: Промишлен кетъринг

Промишленият кетъринг е подходяща и здравословна алтернатива за организирано хранене за предприятия, офиси, кол-центрове, споделени офис-пространства по инициатива на работодателите или при създадена организация от работещите там.

Доставяме винаги прясно сготвена храна по утвърден рецептурник и при спазване на всички условия за качество и хигиена. Менютата се изготвят предварително с 2-седмичен календар, което прави планирането на храненето лесно и удобно.

За изготвяне на конкретно решение и оферта можете да се свържете с нас на тел. 0888800008 или на мейл office@chefpro.bg

B2C решения: Кетъринг за събития

Тези услуги са насочени, както към частни клиенти, така и към агенции и места, организиращи събития, като изготвяме персонализирани решения за всяко от тях.

Разполагаме с богат опит и асортимент от артикули – от коктейлни хапки до специално приготвени ястия и миксирани напитки, които да задоволят вашия вкус и да направят събитието ви впечатляващо.

B2C решения: Перфектната вечеря във вашия дом или офис

Искате да впечатлите гостите си, но нямате време да сготвите.

Личен главен готвач вкъщи е решението, което може да ви осигурим. Заедно с шеф Пламен Европейски ще изготвите менюто, ще планирате детайлите и ще сте спокойни за представянето си.